top of page

ir. Ron Vendrig Architect BNA

"de ondernemende architect"

ir. Ron Vendrig Architect BNA

Persoonlijke informatie 
 

Ron Vendrig is afgestudeerd als architect aan de Technische Universiteit Delft (2005) nadat hij zijn Bachelor Bouwkunde in de specialisatie Bouwtechniek behaalde aan de Hogere Technische School Haarlem (2001). Hij was projectmanager bij Parteon Projectontwikkeling (2006-2007). Hij werkte als Projectleider bij Courage Architects BNA (2003-2006) en startte zijn eigen architectenbureau Ron Vendrig Architect BNA in 2007. Als architect werkt ir. Ron Vendrig bij al zijn projecten vanaf de eerste schets intensief samen met partners in de bouwketen en onderscheidt zich hier mee van de traditionele architectenbureaus. Door deze ketensamenwerking kan hij samen met zijn ketenpartners een hoge kwaliteit leveren voor de klant en zeer concurrerend werken in de huidige bouwmarkt.

 

Daarnaast is ir. Ron Vendrig als parttime docent (2008) verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Als docent geeft hij les bij Domein Techniek, opleiding Built Environment. De combinatie tussen het werken in het onderwijs en het werken in het bedrijfsleven is essentieel voor hem om  voorop te lopen in de snelle ontwikkelingen en innovaties (BIM, Duurzaamheid, Circulaire Economie) in de bouw.

 

Van 2014 tot 2018 is ir. Ron Vendrig ook bestuurslid geweest bij de BNA kring Alkmaar.

De BNA, voluit de Koninklijke Maatschappij tot bevordering der Bouwkunst Bond van Nederlandse Architecten BNA, is de enige algemene Nederlandse branchevereniging van architecten. Doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden.

 

Architect ir. Ron Vendrig is founder van de Bouwplanwinkel en heeft in juni 2014 de Bouwplanwinkel geopend aan de Achterdijk 43 te Purmerend.

ir. Ron Vendrig staat als architect ingeschreven bij Bureau Architectenregister onder nummer 1.060315.013.

www. architectenregister.nl

 

 

- Bouwplanwinkel

- Bakkerij van der Heijden

- Stylos

- Paard Milo

- ASV BUILD

- Reborn Sports Purmerend

- SC Purmerland

- HVV Hollandia

- FC Purmerend

      

Architectenregister 
 

    

Sponsoring
 

2010 - present

2010 - present

bottom of page